Спектакль-презентація по contemporary dance TEST

23 січня в Києві перша професійна гастролююча трупа по contemporary dance в Україні представить спектакль-презентацію під назвою TEST.

У нім через призму сучасного танцю(contemporary dance) будуть показані сучасні люди, що загрузли в телебаченні, комп’ютерних іграх, Інтернеті, яким їх бачить оточення.

Зараз, в 21 столітті для багатьох людей планета знову плоска – як плазмова панель телевізора і монітора. Це стає дійсно глобальною проблемою, впоратися з якою треба вже зараз.

У світі так багато прекрасних речей, які краще бачити і відчувати живцем, і артисти хочуть, щоб люди теж пам’ятали про це і не відсторонялися від світу стіною.

Спектакль безсюжетний. У нім показані декілька різнопланових хореографічних замальовок. Він несе ідею. У нім немає визначеності – кожного можна інтерпретувати по-своєму, адже сучасне мистецтво абстрактне – воно народжує варіанти трактувань.

У постановці візьмуть участь чотири танцюристи трупи і буде задіяний проектор – для необхідних за задумом хореографа ефектів.

Музика: концептуальний альбом Trent Reznor, Jonathan Davis, Deerhoof.

Пройде 2 перфоманси на 19.00 і 20.30.

Вартість усіх квитків – 100 грн

Квитки можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Киев, Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.