У Харкові пройде фестиваль фламенко!

З 4 по 9 лютого 2014 року в місті Харкові відбудеться фестиваль CAMINO DEL FLAMENCO 2014. Організатори фестивалю – харківська школа іспанського танцю Estrella del Flamenco(під управлінням Олени Розиной) і школа Taller Flamenco, Іспанія, Севілья.

У рамках фестивалю пройде гастрольний тур іспанського танцівника Фелипе Мато(Felipe Mato) з новим спектаклем A Veces Solo Voces(вокал: Хесус Корбачо, Хавьер Ривера гітара: Хуан Кампайо).

Нас чекає ряд майстер-класів по танцю, вокалу і гітарі від іспанських викладачів, виступу учасників фестивалю, колективів фламенко з України, Росії, Іспанії і звичайно ж, завершальна спільна фієста з іспанськими гостями і учасниками фестивалю! Пройде фламенко-флешмоб і конференція, на якій наші іспанські гості розповідатимуть про те, що таке фламенко класичне і сучасне, відповідатимуть на питання учасників і гостей фестивалю. Детальну інформацію про програму фестивалю можна отримати на сайті фестивалю festival.estrelladelflamenco.com

Вже зараз серед учасників фестивалю заявки від фламенко колективів Росії, України, Іспанії. Зареєструватися на фестивалі можна через форму реєстрації на сайті, зателефонувавши +380508160237, або написавши лист на поштову адресу fest.flamenco@gmail.com.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.