Майстер-класи Тетяни Ешти в Києві

14 березня в Києві відбудеться два майстер-класи Тетяни Ешти.

Тетяна Ешта – відомий в Україні і за її межами викладач і хореограф; засновник і керівник студії східного танцю Ешта в Одесі; суддя вищої категорії; організатор щорічних Відкритих форумів професіоналів і любителів східного танцю, віце-президент Кубку Гран-прі Євразії виконавських мистецтв(східний напрям).

Теми майстер-класів :

Акторсько-хореографічне втілення образу в єгипетському характерному танці на прикладі постановки чики-шааби.

На майстер-класі буде представлена постановка на пісню відомої сучасної співачки Маруи Хабиби, меелек, заален ле?(Коханий, що з тобою, ображений чому?). Пісні цієї артистки давно вже були розхапані на характерні постановки, оскільки вони дуже веселі, цікаво аранжовані, але на вищеназвану – ще не було.

Танець можна визначити по стилю як шааби-модерн або як шааби-шабеби. Танець дозволить проявити свій артистизм в створенні образу, використати не мало жестів, спілкуватися з глядачем.

Танцювально-пізнавальна прогулянка по набережній Александрії у супроводі голосу Сафаа Фарида.

Ви думаєте, що ескандерани це просто кокетливий танець з мелаей? Ви і праві… і не зовсім… Якщо хочете знати як насправді, якщо хочете відчути себе справжньою мешканкою одного з кращих міст світу, приходите на майстер-клас Тетяни і там, під чарівливий голос одного з кращих виконавців беледи пісень Єгипту – Сафаа Фарида, дізнаєтеся тонкощі і особливості цього стилю.

Майстер-клас рекомендований для усіх рівнів підготовки, що припускають хороше знання бази.

Ви побачите істинно єгипетську манеру виконання і отримаєте можливість виконувати цей танець, передаючи колорит єгипетського фолька. Детальний переклад пісні перетворює цю постановку на міні-спектакль.

Видаватимуться сертифікати.

Час проведення майстер-класів з 12.00 до 14.00 і з 14.30 до 16.30.

Вартість: 1 майстер-клас – 350 грн, 2 майстер-класи – 595 грн

Записатися на майстер-класи можна по e – mail: khalisy@mail.ru з вказівкою в темі листа Заявка на майстер-клас або sms на номер: 067 766-47-29.

Місце проведення : г.Киев, вул. Сокальская, 3.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.