Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва Ялтинський берег, а також Етап кубку Світу по танцювальному шоу

З 19 по 21 березня в Ялті пройде Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва Ялтинський берег, а також IDF Internetional ranking competition Етап кубку Світу по танцювальному шоу.

Ялтинський берег – ця одна з наймасштабніших подій Всеукраїнської громадської організації Асоціації сучасного і естрадного танцю України і ТОВ ArtUkraine.

У 2009 році фестиваль зібрав близько 300 учасників з України, Росії, Білорусі, Молдови. Жюрі чекала напружена робота, оскільки рівень учасників був дуже високий. Жюрі фестивалю формується з представників Білорусі, Росії, України, Молдавії, Латвії, Румунії, Італії а так само інших країн. У жюрі фестивалю не можуть опинитися викладачі вокалістів, що виступають. Кожну категорію оцінювало не менше семи чоловік.

Щороку на заході відбираються кращі танцюристи для участі в Міжнародних фестивалях, поїздку на які організовує ТОВ ArtUkraine. І цей рік не стане виключенням: усі лауреати отримають знижку 30%, дипломанти знижку 20%, а кращий на думку організаторів і жюрі учасник отримає право безкоштовної поїздки.

Номінації фестивалю :

Disco show(сучасний спортивний танець). Використовувані стилі: хип-хоп, диско, техно, стрит, електрик буги, брейк данс, піп локинг, а так само інші вуличні стилі; допускаються елементи акробатики, спортивної аеробіки і художньої гімнастики. Номінація оцінюється за наступними критеріями: хореографія, музичність, ритмічність, малюнок, постановочна робота, складність виконуваних елементів і так далі

Сучасний естрадний танець. У постановці можуть використовуватися будь-які елементи естрадної, бальної хореографії, шоу, вар’єте, кабаре, популярні танці минулих років(буги-вуги, рок-н-рол, степ, чечітка, канкан і так далі); дозволені акробатичні і силові елементи. Номінація оцінюється за наступними критеріями: хореографія, музичність, постановочна робота, оригінальність, малюнок і так далі

Народний танець. У постановці можуть бути використані танці народів світу в канонічному або стилізованому варіанті. Акомпанемент можливий як під народні інструменти в живу, так і під сучасну музику. Допущені до участі фольклорні колективи. Номінація оцінюється за наступними критеріями: народна база, музичність, хореографія, видовищність, постановочна робота і так далі

Вільна танцювальна категорія. У цій номінації беруть участь танцюристи, танцювальні композиції, які не входять у вищеописані номінації.

Карибські танці(сальса, мерензі, мамбо та ін.).

По вікових групах:

·  ювенали(1998 г.р. і молодше);

·  юніори(1997-1994 г.р.);

·  дорослі(1993 г.р. і старше).

По кількісному складу:

·  соло(1 учасник);

·  дует або пара(2 учасники);

·  мала група(3-7 учасників);

·  формейшн(8 і більше учасників).

Номінації етапу Кубку Світу по танцювальному шоу: Dance show, Free show, Fantasy, Jazz, Modern, Contemporary.

По вікових групах:

·  міні(2004 г.р.- 2001 г.р.);

·  юси(2000 г.р.- 1997 г.р.);

·  юніори(1996 г.р.- 1994 г.р.);

·  дорослі(1993 г.р. і старше).

По кількісному складу:

·  соло(1 учасник);

·  дует або пара(2 учасники);

·  мала група(3-7 учасників);

·  формейшн(8 і більше учасників).

З детальною інформацією про участь можна ознайомитися на сайті.

Місце проведення : АРК, г.Ялта, готельний комплекс Ялта-інтурист, вул. Дражинского, 50.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.