Майстер-клас по фламенко від Неллі Сюпюр в Києві!

27 березня в Києві відбудеться майстер-клас Неллі Сюпюр на тему Арабик – Фламенко.

На майстер-класі буде дана база фламенко, особливості з’єднання фламенко і східного танцю, постановка рук і корпусу; невелика, але повноцінна постановка(повністю структурована – з виходом, назріванням і фіналом), що об’єднує вивчені елементи.

Постановку можна записати на відео. На майстер-класі можна придбати музику до постановки і повноцінний диск з музикою фламенко за символічну ціну.

Неллі Сюпюр – професійний хореограф-балетмейстер і виконавець традиційного фламенко, Співголова фламенко в Україні, член Національного союзу Хореографів України, член Української Федерації Сучасного Танцю і International Dance Organization, переможець рейтингових змагань Ukrainian Open Cup – 2009 і Золотий призер міжнародного фестивалю танцювального мистецтва Зірки Арабату, керівник студії фламенко Неллі Сюпюр(Київ, Одеса, Ізмаїл) і балету Nelli Dance.

З яскравою зовнішністю, іспанським темпераментом, почуттям сцени і глядача кожен свій виступ Неллі представляє маленьким спектаклем, який відносить глядача в далеку і прекрасну Іспанію.

Професійна кар’єра Неллі Сюпюр почалася ще в п’ятирічному віці, коли вона уперше вийшла на сцену. Зробивши танець своєю професією і сенсом життя – вона закінчила Київський Національний Університет культури і мистецтв, кафедру народної хореографії, працювала в колективі Заслуженої артистки України Галини Чорної, в ансамблі фламенко Ayamonte.

Будучи гідною ученицею Пилар Мартинес(Pilar Martinez) – викладачем Королівської академії танцю в Мадриді, Неллі, що стала учителем, вона з успіхом розвиває сольну кар’єру. Неллі Сюпюр бере активну участь в зйомках телепередач, фільмів, кліпів(брала участь в кліпі Валерія Меладзе Іноземець та ін.).

З незмінним успіхом проходять концерти, майстер-класи, семінари для професіоналів і любителів в містах України.

Арабик-фламенко є синтезом фламенко і східного танцю з яскраво вираженим іспанським характером. У нім чітко простежується багатовіковий зв’язок Іспанії і арабського Сходу.

Арабик-фламенко будується на базі фламенко і лексиці східного танцю, використовуючи табло соло поєднуючи їх з сапотеадо(дробами). При цьому обов’язково частина танцю складається з фламенко пуро(чистого фламенко), де дотримується компас(ритмічний малюнок фламенко). Це танець сили і грації з підкреслено гордою осанкою, сильним положенням рук, іспанським характером і позами, а також з красивими м’якими рухами тіла. У нім використовуються різні аксесуари: хустки спідниці, плащі, кинджали, віяла, сагати, тростини і інші атрибути арабо-испанской культури. У костюмах є присутнім іспанський і східний колорит.

Запис на майстер-клас по e – mail: fest@k-v.kiev.ua з вказівкою в темі листа Заявка на МК Арабик-фламенко. У тексті Заявки на МК вказати: ПІБ, контактний телефон. Якщо Ви бажаєте, щоб сертифікат був виписаний на Ваш псевдонім – вкажіть це в заявці.

По закінченню майстер-класу усі учасники отримують сертифікати КОАИВТ.

Місце проведення : г.Киев.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.