Уперше в Україні засновниця сакральних танців Мария-Габриела Возиен!

З 30 березня по 6 квітня уперше в Україні, в Києві з семінарами виступить засновниця сакральних танців Мария-Габриела Возиен.

Мария-Габриела Возиен(Німеччина) – хореограф, фольклорист, родоначальниця відродження забутої і майже зниклої традиції медитативного сакрального танцю, дослідник міфології і символу, член ордену Мавлеви, учениця махааватара Бабаджи.

Досліджуючи фольклоризм народів і релігій світу, неодноразово вирушаючи в складні археологічні і антропологічні експедиції – вона зуміла зібрати, переробити і донести до сучасних людей невичерпну спадщину храмових і молитовних танців старовини.

Автор багатьох книг з древньої міфології, мистецтва, релігії, Габриела має декілька сотень прямих учнів, що відроджують і розвивають традицію сакрального танцю в наші дні.

Сакральний танець – це танець молитва і молитва в танці. Це динамічна медитація в русі, це внутрішня глибинна робота. Цей напрям танцю широко застосовується в танцювальній терапії, а також як самостійну медитативну течію. Будучи древнім або простим за формою, цей танець звертається безпосередньо до нашої суті. Він служить спілкуванням з чимось вищим, спробою налагодити контакт зі своїм глибинним Я, відповісти на питання Хто Я? Для чого я тут?

Традиція сакрального танцю придбала широке явище в Європі і за її межами. Габриела Возиен їздить по всьому світу зі своїми семінарами, наповненими гармонією, любов’ю і духовністю.

Вона об’їздила усю Європу, відвідувала східні і африканські країни, бувала в Південній Америці, Україну вона відвідує уперше і дуже рада майбутньому знайомству. У Габриели щільний графік семінарів по всьому світу, розписані усі викенди і семінар в Україні бронювався за 2 роки.

Цикл семінарів досить різноманітний – це і архетипи і символи в танці, молитва(християнська) в танці, подорож по лабіринту і мистериальние постановки.

З 30 березня по 6 квітня вона навчатиме тих, що усіх, що бажають танцювати сакральні танці сходу.

Цей семінар буде цікавий для усіх, хто займається танцем(східним, індійським, трайблом, вільним і іншими напрямами), як внутрішній і духовний аспект в танці, що практикує танцювально-рухову терапію і архітектуру тіла, займається йогою, медитацією і молитвою, і що просто шукає духовні і містичні переживання і трансцендентальний досвід.

Основна мета Габриели залучити в танцювальну подорож якомога більше людей, щоб вони доторкнулися за допомогою танцю до вічного і божественного.

30-31 березня і 1 квітня можна познайомиться з суфійськими обертаннями ордену Мавлеви, засновником якого був поет, філософ і містик Джалал ад-дин Руми. Ця практика використовується багатьма школами і філософськими течіями для надбання трансцендентального досвіду.

2-4 квітня буде представлена індійська традиція сакральних танців.

5 або 6 квітня Мария-Габриела Возиен проведе лекцію і розповість про відомого індійського Учителя і Святий Бабаджи, поряд з яким вона провела 9 років в Індії і який зробив на неї значний вплив.

Реєстрація по телефону 050 184-05-27(26) або по e-mail:silkway@orientaldance.com.ua. Вказати ПІБ, телефон і контактний e – mail.

Місце проведення : г.Киев.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.