Відкритий конкурс пар Pro – Am Бал Білих Ночей в Санкт-Петербурзі!

12 червня в Санкт-Петербурзі відбудеться відкритий конкурс пар Pro – Am Бал Білих Ночей.

Організатори – танцювальний клуб GallaDance Крестовский і Dance Promotion Group International за підтримки Національної Асоціації танцювальних клубів, шкіл і студій танцю – роблять усі для того, щоб конкурс став не просто змаганням, а справжнім святом для усіх прихильників танцювального мистецтва.

Розширена конкурсна програма танців : уперше в Санкт-Петербурзі відбудеться конкурс з Аргентинського Танго. Для усіх любителів цього пристрасного імпровізаційного танцю яскравою подією стане виступ Сильвио Гранд і Майри Галанте – одній із зоряних пар молодого покоління танго. Сильвио і Майра дуже популярні в Росії завдяки участі в Днях Аргентини в Санкт-Петербурзі у складі шоу Solo Tango, el show.

Головним подарунком для учасників і глядачів Балу Білих Ночей стане нова шоу-програма однієї з найяскравіших танцювальних пар сучасності Славика Галасливого і Ганни Мельниковой. Зовсім нещодавно склався цей дует прославлених виконавців латиноамериканських танців, а про них пишуть і говорять тільки в найвищому ступені, відмічаючи елегантність і чуттєвість танцю, філігранну техніку, яскраві драматургічні образи, незвичайну пластику і ні з ким не порівнянну індивідуальність.

І якщо хтось ще сумнівався, чи варто брати участь в Балі Білих Ночей, то тепер роздумувати не потрібно – таке пропустити не можна!

Розкішне шоу, доброзичлива атмосфера, танці для публіки – традиційно відрізняють конкурсні заходи Pro – Am. А ось, танцювальний круїз по нічній Неві – це можливо тільки в Петербурзі в сезон білих ночей. Вишукана вечеря, легке вино, приємне суспільство, неповторна краса невских набережних будуть гідним завершенням насиченої програми Балу Білих Ночей.

Детальна інформація про конкурс, а також реєстрація на сайті.

Місце проведення : Г.Санкт-Петербург, Holiday Inn Московські ворота.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.