Група фламенко La Fragua з концертом в Москві!

13 червня в Москві пройде вечір фламенко з групою La Fragua. Учасники групи співатимуть, танцюватимуть і гратимуть для Вас фламенко.

Група фламенко La Fragua існує з липня 2007 року як співдружність танцюристів і музикантів, самовіддано і зі змінним успіхом працюючих над собою у напрямі вивчення і виконання традиційного фламенко.

На даний момент склад групи такий:

Юрій Бобилев(гітара)

Олена Журавльова(танець)

Марія Райд(танець)

Інна Гришина(вокал)

Юлія Тужилина(вокал)

Усі учасники групи мають творчий досвід, придбаний у складі інших колективів, давно і що успішно виконують фламенко, таких як Almas del Fuego, Fuente y Caudal, Costa del Flamenco, Barrio Flamenco; крім того, у деяких з них є серйозний багаж знань, пов’язаний з історією роботи в інших музичних напрямах, а також різноманітний досвід життя і навчання в Іспанії і спілкування з носіями культури.

У цей літній вечір з сцени театру Вернадського, 13 група La Fragua постарається поділитися з Вами жаром сонця Севільї і ароматом нічної Гранади.

Фламенко – унікальна музично-танцювальна культура Андалусии – тій загадковій області півдня Іспанії, яка для інших європейців завжди була оточена легендами і оповита таємницею. І не даремно. Багато віків тут уживалися поруч коли мирно, а коли і немає, багато народів: ібери, фінікійці, римляни, євреї, араби, готи-християни, а потім і цигани, що прийшли сюди через Африку. Вони приносили з собою свої вірування, свої музичні традиції, своє світовідчуття. Тому усі дослідники говорять про глибину і багатоскладовість мистецтва фламенко, що парадоксально поєднує в собі високе і низьке, трагічне і бурхливо-радісне, але ніхто не може з точністю стверджувати, в якій саме з багатьох культур, породжувачів його, лежать його первинні корені. Можна лише сказати, що традиційно кращими виконавцями фламенко завжди вважалися андалусские цигани, потужний темперамент яких не має собі рівних.

Початок концерту в 19.00.

Квитки можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення : г.Москва, м. Університет, театр Вернадського, 13, пр-т Вернадського, д. 13.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.