Танцювальний спектакль Точка Відліку – Любов в Санкт-Петербурзі!

20, 21 і 27 червня в Санкт-Петербурзі відбудеться Прем’єрний Спектакль від театру танцю Impress – Точка Відліку – Любов.

Нова точка відліку. Драматичне оповідання на мові сучасних вуличних танців. Амбітний експеримент Театру танцю Impress.

Спектакль Точка відліку – Любов! – новаторський для вітчизняної сцени проект, де професійні танцівники змогли повністю розкрити свій акторський потенціал, під електронний біт розповідаючи пронизливу історію про надії, відданість і самопожертвування. Про те, як обійняти цілу планету, навіть зовсім маленьким, і подарувати життя – силою всього одного, але такого гарячого серця.

У постановників було непросте завдання: з’єднати актуальні танцювальні напрями(new style, house, breaking) в чітко продуману сюжетну лінію. У результаті, без слів, – тільки на міміці, жестах і пластиці тіла – тримається уся драматургія. Історія, що вийшла, – виразна, лаконічна і буде зрозуміла найширшій аудиторії – від тинейджерів до представників старшого покоління.

Спочатку, маргінальний відтінок цієї молодіжної субкультури автори руйнують свідомо, щоб вписати естетику сучасного вуличного танцю в класичний простір театру.

У постановці взяли участь 5 хореографів-постановників і 8 професійних танцівників(учасники Міжнародних танцювальних фестивалів Dance Planet, Castle Dance, May Day, півфіналісти телевізійного шоу на МTV Зірка танцпола 3).

Створенням декорацій займалася група граффіті-художників міжнародного рівня. Над музичним оформленням працювали професійні саунд-продюссери з Петербургу і Москви; у спектаклі використовуються більше сотні різних музичних треків в стилях house, tech, minimal, deep, lounge, breaks, dubstep і багатьох інших.

Дати і час спектаклів : 20 і 27 червня 19.00, 21 червня 20.30.

Тривалість: 1 година 30 хв.

Детальніша інформація в школі Impres за адресою: Невский ін. 32, тел. 954-40-73.

Місце проведення : Г.Санкт-Петербург, Театр Естради ім. Райкіна, вул. Велика Стаєнна, 27.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.