Друга фитнес-конвенция GO!Sport Convention в Києві!

16 жовтня в Києві у рамках єдиної в Україні виставки спортивної індустрії GO!Sport 2010(з 14 по 16 жовтня) пройде друга фитнес-конвенция GO!Sport Convention.

На фитнес-конвенции будуть представлені найновіші і цікавіші майстер-класи ведучих європейських, російських і українських презентеров. Також учасники конвенції зможуть відвідати семінари і круглі столи, ознайомитися з новинками фитнес-оборудования, спортивного інвентаря і одягу для зайняття спортом.

Презентери: Didier Pescher(France), Giacomo Piccoli(Italy), Marios Meletis(Greece), Kostas(Lithuania), Сергій Павлюк(Росія), Віктор Кневец(Україна), Катерина Василенко(Росія/Францію), Валерія Малуха(Росія/Україна), Ірина Кульчицкая(Україна), Дмитро Виноградов(Росія).

У рамках Go!Sport Convention 2010 пройдуть два спеціальні заходи:

Семінар Фитнес-індустрія. Запитай мене ЯК. Запрошуються керівники, керівники і власники фитнес-клубов і спортивних оздоровчих центрів відвідати семінар з фитнес-менеджменту. Визнані фитнес-специалисти розповідять про те, як ефективно вести бізнес в області фитнеса, як правильно будувати стосунки з відвідувачами і контрагентами, як зробити фитнес-клуб популярним і процвітаючим.

Семінар Свій сайт: як витягнути максимум користі. Для керівників, PR- менеджерів, маркетологів і адміністраторів салонів краси, косметологічних клінік, нейл-студий, SPA-, Wellness – і фітнес-центрів.

Вартість участі :

·  300 грн в день проведення конвенції.

·  250 грн при попередній оплаті участі.

Час: 10.00-18.00.

Детальна інформація про конвенцію, реєстрація на сайті або по телефону: 044 461-92-01.

Місце проведення : м. Київ, ВЦ КиевЕкспоПлаза, вул. Салютна, 2-Б, павільйон №2 і конференц-зали павільйону №1.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.