Майстер-класи від Shabba – Doo(USA) в Санкт-Петербурзі!

20 листопада уперше в Росії, в Санкт-Петербурзі відбудуться майстер-класи від Hip – Hop International – Russia легендарного танцюриста Shabba – Doo(USA)!

Adolfo Shabba – Doo Quinones – актор, хореограф, великий танцюрист, учасник і со-создатель THE ORIGINAL LOCKERS, зірка культових фільмів Брейкданс(1984) і Брейкданс – 2(1985).

Shabba – Doo бездоганно володіє стилями Breaking, Locking, Popping, Waacking, працював з великою кількістю зірок(Madonna, Lionel Richie, Michael Jackson, Frank Sinatra та ін.), знімався в незліченній кількості фільмів і ТБ-шоу, отримав безліч нагород. Shabba – Doo ось вже упродовж 30 років залишається визнаним гуру Street Dance культури.

Shabba – Doo уперше відвідає Росію для участі в проекті TELE2DanceFight в якості судді. Також для російських танцюристів він приготував три приголомшливих і унікальних за своєю програмою майстер-класу :

Shway Style 3D(90 хвилин)

Рівень: для усіх рівнів підготовки.

Опис: Цей майстер-клас дозволить Вам поринути в енергетику найжаркішого танцю сучасності. Разом з Shabba – Doo – засновником Shway Style(форма Waacking’a) Ви вивчите базову техніку і оригінальну термінологію цього стилю. Потім Shabba – Doo змусить Вас розчинитися в приголомшуючих своєю енергетикою, пристрасних і розжарених до межі танцювальних зв’язках в стилі Shway 3D, які нікого не залишать байдужим!

Soul Power/Original Lockin Combo(90 хвилин)

Рівень: для усіх рівнів підготовки.

Опис: На цьому уроці у Вас з’явиться унікальна можливість вивчити засадничу цеглу стилю Soul у одного з найяскравіших представників тусовки Original Soul Train, отримати задоволення, танцюючи Funky Chicken(весела курка), Sophisticated Sissy(Складний Сисси) і інші рухи, які були дуже популярні на ТБ-шоу Soul Train в ранні 70-і. Після того, як ви міцно встанете на ноги у базових рухах Soul, урок плавно перетече в стиль Funk – Shway(автентичний стиль Locking ‘а Shabba – Doo – Funk Shabba – Doo’s Way).

Lockin 5.0(90 хвилин)

Рівень: середній/просунутий.

Опис: Кинь виклик, розчинися в танці! Це не просто Locking! Це оригінальна хореографія і абсолютно нові зв’язки. Такого ти ще не бачив!

Учасники, що відвідали усі три майстер-класи, отримають сертифікат, підписаний Shabba – Doo.

Заявку на запис на майстер-класи можна викачати на сайті.

Контактна інформація: телефони: +38 9 50 028-99-30, +38 8 12 352-45-15; e – mail: hhi-russia@yandex.ru.

Місце проведення : м. Санкт-Петербург.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.