Звітний концерт танцювальної школи Храпкоff

5 червня 2011 р. на сцені театру Лицедії Ви побачите дивовижний Сон в літню ніч, який Вам покажуть учні і викладачі танцювальної школи Храпкоff.

Цього вечора Вас чекає чарівливий світ марень, де місяць м’яким світлом осяває листя дерев, що ніжно шарудить під легким вітерцем. У шереху нічного лісу здається таємниче життя: тут мешкають легкі, повітряні духи, грайливі ельфи і чарівні феї. Різноманітні танцювальні мотиви, цікаві постановки і яскраві костюми намалюють у Вашій уяві найхимерніші картини. Реальність і фантазії переплутаються і зіллються в один світлий і добрий спектакль, від якого Ви отримаєте воістину незабутнє задоволення!

Але не лише неймовірне шоу чекає Вас цього вечора! Подарунки і сюрпризи від танцювальної школи Храпкоff, фото – і відеозйомка, забавні тантамарески і багато-багато гарного настрою! Ви також можете прийняти участь в долі наших викладачів, номінованих на звання найулюбленіший викладач танцювальної школи Храпкоff.
Переможці визначаться в результаті голосування, що стартує 16 травня 2011 року в офіційній групі школи Храпкоff vkontakte/club272737. У кінці вечора ми обов’язково вручимо Приз глядацьких симпатій за кращий номер учнів школи і відмітимо найвідданішого клієнта танцювальної школи Храпкоff!

Звітний концерт танцювальної школи Храпкоff Сон в літню ніч відбудеться 5 червня 2011 р. на сцені театру Лицедії за адресою: вул. Льва Толстого, д.9.
Почало в 16:00.
Квитки вже у продажу!

http://xrapkoff.ru/qson-v-letnyuyu-nochq

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.