Концерт Вібрації Всесвіту НА Платформі

12 жовтня на Платформі – концерт Вібрації Всесвіту, в якому прозвучить музика з використанням того самого предмета, який спадає на думку сучасної людини, якщо вимовити слово вібратор.

Окрім цього нехитрого пристрою для реалізації задумів відомих сучасних композиторів на сцені з’являться танцюючі і співаючі люди, різноманітні традиційні і нововинайдені інструменти, відео – в стан вібрації прийде весь світ, знизу доверху.

У першому відділенні прозвучить п’єса Погранична зона Олександри Филоненко, чия музика, серед інших достоїнств, чудова колосальною живою емоційною потужністю і дуже осмисленою, органічною складністю. Друге відділення – це танцювальний перформенс Анатолія Власова, що нині живе у Франції танцюриста, який танцює з ендоскопічною камерою, що проковтнула. Те, що бачить камера, проектується на поверхню великого барабана, який вібрує і звучить, тому що начинений вібраторами, підключеними до пульта, що транслює у вигляді електросигналів партитуру Дмитра Курляндского, – мабуть, найвідомішого в Європі сучасного російського композитора.

This entry was posted in Афіша. Bookmark the permalink.