OKNO dance festival 2009!

5-6 травня в Санкт-Петербурзі пройде Фестиваль танцю contemporary OKNO dance festival 2009. Учасники фестивалю і їх постановки :

·  Еd physical theatre In X. Спектакль нагадує швидше сон про сон, чим побудовану логічну форму. Декілька реальностей перетинаються, постійно дивуючи, зіштовхуючи і підставляючи героїв, які за своєю суттю переплуталися один в одному. Таємниця в кожному кроці, в кожному ковтку, в подвійному просторі, де однією рукою ти себе штовхаєш, а інший намагаєшся врятувати. Скількох в собі ти повинен убити, щоб народитися наново?

·  OKNO dance project 20 років Пенелопи.Хореографія – Колуярцева Антонія і Атальян Катерина.

·  Данс-проект Друга шкіра – це історія про нас, про те як важко зібратися і поміняти все у своєму житті і не вважно скільки тобі років – це завжди стрес, спалити мости і стрибнути через облаштованість, благополуччя – в нікуди, поставити на своє Я і може виграти, може програти, але це завжди плюс, тому, що труднощі вони гартують і роблять тебе сильніше і ставлять вище над собою. Хореограф: Тетяна Тарабанова.

·  Олександр Минеев і До Літаючі макаки – це жартівлива мініатюра про людей-мавп, чи то вони схожі на нас, чи то ми схожі на них, ніхто нікого не наслідує? але чомусь усе життя іноді нагадує пародію. Ця мініатюра створена з метою учбової бази для початківців, де дебютують початкуючі танцівниці. Хореограф-танцівник: Саша Минеев.

·  Интеллбалет, фрагмент з балету Ляльки, квіти і пом’ятий папір. Скидаються матеріальні оболонки, жива енергія передається самодовлеющему метафізичному образу пом’ятого паперу. Він непредметний, цей образ. Він – слідство, він – метафізичний рух танцю. Хореограф: Лариса Іванова. А також інші учасники, детальніше на сайті.

Місце проведення : Санкт-Петербурзі, вул. Маяковского, д.15, театр ім. Якобсона. Початок спектаклю в 09:00.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.