Фестиваль Карибська жара Ялта-2009

Шановні Salseros Salseras України! Запрошують Вас взяти участь в Першому міжнародному Фестивалі КАРИБСЬКА ЖАРА Ялта-2009, який відбудеться 20-21 червня в готелі Ялти – Пальміра-килим.

Мета Фестивалю – неформальне спілкування у рамках культурно-розважального заходу для любителів латино-музики і танців, поціновувачів авто-мото тюнингу, а також прихильників жіночої краси. Презентується абсолютно нова інноваційна ідея! Латиноамериканська культура, музика, танці, море, конкурс краси у поєднанні з тюнинговими автомобілями – найяскравіший, неординарний і креативний старт літнього сезону. У втіленні цієї блискучої ідеї беруть участь Сальса Група Dislocados, темперамент яких схожий на гарчання найпотужнішого мотора. На перший фестиваль запрошуються майстри провідних українських шкіл сальси, вже погодилися Студія С-Трес і Сальса Клуб Київ, які проведуть показові виступ і майстер-класів для тих, що бажають.

Організатори фестивалю – адміністрація міста Ялти, Готель Пальміра Килим м. Ялта, Оргкомітет Tuning Show м. Київ, модельне агентство Inter Models, Олег Скрипка.

Додаткову інформацію можна отримати по посиланню http://vkontakte.ru/event 9828377

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.