Командний турнір 2009

Запрошуємо Вас на Командний турнір 2009, який відбудеться з 27 на 28 червня в Дніпропетровську. Свято організовується з нагоди дня народження Сальса клубу Дніпропетровська.

Вдень пройде командний турнір, а вночі дискотека просто неба на острові, до якого вас доставить теплохід. Командний турнір проходитиме в нічному клубі в суботу днем 27 червня по стилях Salsa Los Angeles, Casino, жіночий і чоловічий стиль в ЛА і Касино. Зареєстровані учасники умовно діляться на групи по рівню і напряму. Команди формуються жеребкуванням так, щоб в кожній команді були учасники з усіх груп. В результаті, виходять збірні команди без прив’язки до клубу або міста, але які повинні швидко навчитися підтримувати один одного і працювати разом. Виходить весело! Кількість команд, природно, заздалегідь не відома і залежить від кількості учасників. Окрім іншого, один і той же учасник може виступати по декількох напрямах, так що проблем з формуванням команд не буде при будь-якому складі груп. У кожній команді буде різний рівень танцюристів від начинашего до високого рівня. Пари високого рівня будуть капітанами команд. А увечері – вечірка на пляжі острова до ранку. Шоу програма, жива музика, бармен шоу і ще багато сюрпризів. За бажання можна буде поїхати додому у будь-який момент.

Реєструвати пари треба заздалегідь. Присилайте на пошту olga pankina@gmail.com список учасників. Прізвища імена рівень учасників(від 1 до 3 міс. від 3 до 6 міс. від 6 до 1 року і після) і по якому стилю сальси бажаєте виступати.

Кінцевий термін реєстрації до 15 червня!

З усіх питань організації дзвоните організаторові: чи Ольга Панкина 8(066) 19-000-14 напишіть на olga.pankina@gmail.com

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.