Salsa on the beach

Шановні Сальсерос і Сальсерас, а також що усі, що бажають отримати заряд адреналіну і незабутні відчуття на увесь рік! 26 липня Куба святкує 50 річницю Штурму Казарми Монкада, Сантиаго де Куба! На честь цих подій, вже стало хорошою традицією штурмувати прекрасний м. Одеса! Пропонуємо Вам приєднатися до нас! Запрошуємо Вас взяти участь в IIІ Щорічному танцювальному фестивалі по Руеде де касино Salsa on the beach, який відбудеться 24-26 липня 2009 року в м. Одеса, на пляжі Золотий берег.

Вже третій рік цей фестиваль збирає аматорів, професіоналів і новачків сальси. За бажанням багатьох учасників попередніх років, збільшили тривалість і можливості майбутнього фестивалю. Усі ті, що цього року бажають зможуть насолодитися цим святом упродовж трьох днів. Також спеціально для учасників фестивалю Salsa on the beach всесвітньо відомий інструктор і хореограф Рафаель Баро погодився бути присутнім на фестивалі і проводити семінарське зайняття по різних видах кубинських танців.

Про програму фестивалю, вартість і інші організаційні моменти можна упізнати на форумі організаторів http://www.salsa.com.ua/forum/viewtopic.php?f=31t=4108 або у координатор проекту Ольги Копа +38-067-445-63-78

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.