Afro – salsa – contemp. Weekend від Salsa Breeze!

19-21 червня в Мінську, SalsaBreeze представить унікальний літній танцювальний weekend з семінарами від професійних інструкторів стилів афро, контемп, хип-хоп. Змішуємо стилі, вибираємо свій, імпровізуємо і удосконалюємося разом з професіоналами! Інструктори:

– Катерина KEY HEDERA Плющ(г.Киев) : інструктор міжнародного класу по афро-кубинських танцях, керівник і старший інструктор AFRO – CUBANO dance studio, інструктор міжнародних семінарів і конгресів(Білорусія, Німеччина, Франція, Польща, Молдавія, Туреччина, Україна). Останні 5 років присвятила і продовжує присвячувати вивченню таких афро-кубинських танців, як танці Оришей, Лягло, Арара, а так само гуагуанко і ямбу. Усі семінари проводитимуться для початківців(ті, що продовжують також можуть відвідати семінари). Тривалість кожного семінару 2 години(афропластика, еллегуа, очун, йемая, обатала, лягло, арара).

– Андрій Зубчевский(г.Киев) : 2 роки танцювальної студії, 5 років роботи інструктором в різних проектах, 15 років праці в національному академічному ансамблі танцю ім. П. Вирского. Більше 5 років роботи в різних балетах Києва, Китаю, Європи(Франція, Данія, Голландія, Німеччина, Монако). Семінари: Контемп (розігрівання, пластика, зв’язка (композиція); Основи імпровізації після техніка William Forsythe (розігрівання, теорія і практика, зв’язка); Контемп-синтез: контемп-хореография з елементами Hip – Hop.

Семінари відкриють кожному нові можливості свого тіла, сприйняття музики і імпровізації. Нові знання і уміння зможете застосовувати і в сальсею.

Місце проведення : г.Минск. Додаткова інформація на сайті.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.