Спектаклі Двічі Два у рамках проекту Фабрика Уяви в Москві!

23 і 24 січня Агенство театрів танцю ЦЕХ представляє головну січневу прем’єру, спектаклі Двічі Два у рамках проекту Фабрика Уяви.

Двічі Два – танцівники з хорошим родоводом, швейцарське світло і бельгійське наставництво.

Розвиваючи проект по злиттю різних дисциплін, Агентство театрів танцю ЦЕХ представляє свою головну січневу прем’єру: хореографи з солідним бекграундом розбиваються на пари і придумують постановку, а утілюють її спільно із спеціально запрошеними європейськими колегами.

Європейців двоє: швейцарець Люк Гендроз(Luc Gendroz) – художник по світлу, Ван Екер(Cindy van Acker), що співпрацює з Синди, і бельгійка Анн ван ден Брук(Ann van den Broek), що виступає в ролі ментора.

Ідея проста – об’єднати самобутніх хореографів, що жодного разу не працювали в дуеті, щоб завдяки накладенню двох техніки з’явилася нова – третя.

Постановка Я вірив(а), приїду раніше, але вийшло, що запізнився(а), а ти взагалі не приш(е) л – спільна робота Дарини Бузовкиной(яка працювала з Пепеляевим, з По.В.С. Танцями, а також з багатьма іншими представниками російського contemporary dance, а пізніше – стала одним із засновників танцювального проекту Оне Цукер) і нового пітерського хореографа, що володіє широкою палітрою техніки, Олександра Любашина(Еd Physical Theatre, Оне Цукер).

Сполучаючи різні стилі від джазу до контепорари, Бузовкина і Любашин створюють абстрактний танець, де ніби є, а ніби і немає героїв. Стягуючи чоловіче і жіноче з насиджених місць, вони об’єднують їх, міняють ролями і знову повертають на вихідні позиції. Усе це для того, щоб показати ситуацію, яка може статися з кожним.

Тетяна Гордєєва – колега Олександра Пепеляева по Московському театру форм і фігур(раніше – по театру танцю Кинетик і по театральній групі Аппаратус), власниця премії ADAMI, а з недавніх пір петербурженка, виступить спільно з Володимиром Голубєвим, що був учасником Челябінського театру сучасного танцю, пару років що назад почав самостійну хореографічну діяльність.

Загублені моменти 2 – це атмосферна робота про дисонанси у взаємовідносинах двох людей. Герої знаходяться поруч, проте взаємодія не виходить, а спалахи емоцій відбуваються у той момент, коли партнер цього не бачить.

Я вірив(а), приїду раніше, але вийшло, що запізнився(а), а ти взагалі не приш(е) л – Дарина Бузовкина(Москва) і Олександр Любашин(Санкт-Петербург).

Ідея, хореографія, танець : Дарина Бузовкина, Олександр Любашин.

Консультант: Анн ван ден Брук.

Музика: Tarwater.

Дизайнер по світлу: Люк Гендроз.

Тривалість: 30 хв.

Загублені моменти 2 – Тетяна Гордєєва(Москва – Санкт-Петербург) і Володимир Голубєв(Челябінськ).

Ідея, виконання : Тетяна Гордєєва, Володимир Голубєв.

Консультант: Анн ван ден Брук.

Дизайнер по світлу: Люк Гендроз.

Тривалість: 30 хв.

Вартість квитка – 400 крб.

Місце проведення : г.Москва, Актовий зал, м. Бауманская, Переведеновский провулок, 18, прохідна №1.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.