VIII Урочиста церемонія вручення премій проекту Танцювальний клондайк

26 лютого експерти і співробітники редакції Танцювального клондайка оголосять про свої симпатії і вручать яскраві ексклюзивні дипломи ручної роботи кращим танцівникам року.

Гідні щасливчики вибираються з величезної кількості тих, що бажають. Перед глядачами виступлять володарі премії з Москви, віддалених куточків Росії, країн СНД, Європи.

За задумом організаторів церемонії програма складається з номерів усіх танцювальних жанрів так, щоб глядачі змогли повною мірою відчути привабливість танцювального мистецтва, починаючи від класики і глибинних народних танців до стилізації, модерну і гумористичних танцювальних замальовок.

Кожна церемонія вручення премій проекту Танцювальний клондайк кращим танцювальним колективам – це ще і унікальне місце зустрічі любителів танцю і професіоналів. Серед глядачів церемонії незмінно є присутніми як новачки – танцюристи, хореографи, педагоги, так і імениті майстри танцю. Серед гостей церемонії Заслужені і Народні діячі Культури, автори повчальних методик, профессори, педагоги, танцівники, що відбулися, і танцівниці, почесні гості, бізнесмени, представники практично усіх відомих на сьогодні Внз і державних структур, що займаються розвиток танцювального жанру.

Почало в 18.00.

Вартість квитків від 120 крб.

Придбати квитки можна в театральних касах міста.

З питань участі в церемонії в якості володаря премії, спонсора, гостя, глядача звертатися: +7 9 26 224-09-78; +7 9 05 598-50-71; +7 4 95 626-86-11.

Місце проведення : г.Москва, КЦ Південний(ДК АМО ЗИЛ).

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.