Вогонь Анатолії з новим шоу Evolution в Києві!

9 березня танцювальний колектив Вогонь Анатолії виступить зі своїм новим мега-шоу Evolution в Києві!

У 2001 році був створений великий всесвітньо відомий танцювальний колектив Fire of Anatolia, головною метою якого є показати в танці історію і красу культури Сходу і Заходу, з’єднавши в собі культурну спадщину древньої Анатолії, чаклунство танцю і прекрасний стиль.

У 2002 році колектив уперше вчинив світове турне, що налічує в собі 2750 представлень в 75 країнах світу. На сьогодні більше 15 мільйонів глядачів ознайомилися з творчістю колективу і залишилися в повному захваті. У 2006 році на конференції НАТО для 49 глав держав було представлено п’ятидесятихвилинне шоу Вогонь Анатолії.

Вогонь Анатолії став першим танцювальним колективом, який виступив в Парламенті Китаю, серед пірамід в Єгипті і в античних театрах Аспендоса і Бодрума в Туреччині.

Вони відкривали Євробачення-2004, Формулу-1 в 2005 році, Універсіаду-2005. Свідками незабутнього шоу Вогонь Анатолії також стали Московський Кремлівський палац, Медісон Сквер Гарден(Нью-Йорк), Берси(Франція).

З дня основи до наших днів колектив налічує найбільшу кількість танцюристів у світі. Група з 250 чоловік може виступати одночасно в 3 різних частинах земної кулі. Шоу включає елементи як балету, так і сучасного танцю, не забуваючи при цьому про історичні корені, звідки бере свій початок ансамбль.

Почало в 19.30.

Квитки на шоу можна придбати в театральних касах міста.

Місце проведення: г.Киев, Палац Україна.

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.