Майстер-класи від Leslie Feliciano у рамках Міжнародної фитнес-конвенции Dance’10 в Москві!

У рамках Міжнародної фитнес-конвенции Dance’10, яка пройде 6-7 березня в Москві, 6 березня відбудуться майстер-класи від всесвітньо відомого викладача, презентера, танцюриста і хореографа Leslie Feliciano.

Леслі Феличиано. Що народився і виріс у Бруклине, Нью-Йорку, Лесли Феличиано відомий як балетмейстер більше десяти років. Що завоював популярність своєю динамічною індивідуальністю і заразливою манерою навчання, Леслі регулярно викладає в Broadway Dance Center і Crunch gyms в Нью-Йорку, а так само співпрацює з множиною фитнес-клубов по всьому світу. Він провів семінари і майстер-класи на конвенціях Італії, Іспанії, Австралії, Індії, Японії, Перу, Аргентині, Німеччині, Таїланді, Словенії, Швеції і багатьох інших країнах. На додаток до його численних поїздок Леслі працював з володарями платинових дисків Paulina Rubio і Miguel Bose.

У Іспанії Леслі написав сценарій і керував зйомками програми Hip Hop Time, телевізійного шоу для дітей, в якому викладалися основи хип-хопа. Його постановки широко використовувалися в численній європейській телевізійній рекламі і на таких популярних шоу як Amigo Awards, латиноамериканський еквівалент Grammys.

Лесли знімався у фільмах Болливуда, працював хореографом в реалити шоу Operacion Triunfo на телебаченні Іспанії, брав участь в гастрольних турах відомих співаків.

У хореографічному стилі Леслі змішуються вплив його латинських коренів, вуличних тенденцій, і будь-якого виду музики, яка надихає його рухи. Одночасно жорсткий і ліричний, непокірний і тріумфуючий, стиль його виконання об’єднав багатогранні особливості хип-хопа. Хореографія Леслі – органічний гібрид різних традицій, дистильованих в його власний неповторний стиль.

Філософія Леслі в тому, що духовність вище фізичній складовій. Відомий дуже високою інтенсивністю своїх класів, Леслі, проте, вважає, що час весело проведений в класі є головним: Це не працює, якщо Ви не посміхаєтеся!

Програма майстер-класів : All about dance: Hip Hop New York Style.

3 майстер-класи плюс розбір техніки і серйозна розмова про сучасні танці: в якому напрямі рухатися, чому приділяти увагу і як від усього цього отримувати задоволення! Багато нового про історію хип-хопа і сучасному рівні танцю, від Леслі Феличиано, що виріс на вулицях Нью Йорка і викладає в його провідних клубах!

Hip Hop New York Style. Культура, що народилася в Нью-Йорку і названа Hip Hop поширилася по всьому світу і показала, як рухатися під музику, названу хип-хопом. У цьому класі ви відчуватимете те, що відчував Леслі, коли ріс в Нью-Йорку, оскільки він виражає ці почуття в русі. Іноді плавно, потім грубо, то швидко, то повільно, але завжди з пафосом!Це – Хип-хоп Нью-йоркський Стиль!

House. House – група танцювальних стилів виконуваних під музику House. Стиль зародився в танцювальних клубах Чикаго, але розвивався і ріс в клубах Нью-Йорка. Головні напрями включають footwork, jacking і lofting. Створений афро і латиноамериканцями стиль імпровізаційний за своєю природою і поєднує швидкі і складні кроки з текучими плавними рухами корпусом.

Lite Feet і Jerking. Суміш стилів Східного і Західного узбереж Америки. Багато нового і часто незвичного в рухах ніг із стилю Lite Feet і рухи Jerk, Reject і Dipping стилю Jerking зібране в єдину хореографію.

Після закінчення воркшопа Леслі вибере двох, кращих на його думку, учасників і вручить абонементи на відвідування 5 зайняття в Broadway Dance Center в Нью-Йорку дійсні впродовж року з моменту проведення воркшопа.

Тривалість: 5 годин.

Час проведення з 10.00 до 16.00.

Зареєструватися, а також ознайомитися з вартістю майстер-класів можна на сайті.

Місце проведення : г.Москва, Московський Центр Бойових Мистецтв, Варшавське шосе, д. 118, кор. 1,(на перетині Сумського проїзду і Варшавського шосе).

This entry was posted in Вечіри, фестивалі, конкурси. Bookmark the permalink.